Vols una recepta per impressionar als teus aquesta Pasqua?
Et deixem una recepta infal·lible de pastís de Nutella per després poder decorar-la amb fondant i figures de xocolata.
Ingredients:
- 1 yogurt natural greg o cremós
- 3 gots de farina (utilitzar el recipient del yogurt)
- 1 got de sucre (utiliztar el recipient del yogurt)
- 4 ous
- 300 gr de Nutella
- Mig sobre de llevat
- 55 gr de mantega
- 1 paquet de fondant
Pas a pas:
Preescalfem el forn a 180 graus uns 10 minuts abans de ficar el nostre pa de pessic.
Separem els rovells de les clares. Barregem els rovells amb el sucre, un cop barrejat afegim la mantega en pomada i batem bé. Incorporem poc a poc la farina i el llevat tamisada (amb un colador o tamís).
Batem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja anterior, suaument i amb moviments envoltants, utilitzant una espàtula, perquè no baixin.
freguem el motlle (de uns Ø24cm) amb mantega i empolvorem una mica de farina perque no s'enganxi. Omplim amb la massa i ho posem al forn a 180 graus uns 30 o 35 minuts (Als 30min podem obrir el forn i clavar-li un escuradents per comprovar si està fet. Si l'escuradents surt tacat ho deixarem 5 minuts més i tornarem a fer la comprovació).
Ho deixem refredar sobre una reixeta, i un cop fred l'obrim per la meitat per omplir-lo.
Fiquem uns segons la Nutella al microones perquè quedi més líquida i fàcil d'untar, i omplim el pa de pessic. Muntem les capes del pastís i cobrim amb una fina capa de Nutella per fora perquè s'enganxi el nostre fondant.
Consells per a treballar el fondant:
- Tenir el fondant a temperatura ambient.
- Escampar sucre glasé sobre la superfície de treball.
- Pastar-lo fins que quedi tou.
- Amb un corró de plàstic (als de fusta s'enganxa!) i estirar.
- Hem de deixar-lo a 1cm de gruix. I el tamany ha de ser el diametre de la tarta, més l'alçada més una mica més per arribar a cobrir-la sencera.
- Quan estigui llest, l'enrotllarem al propi corrò per a col·locar-lo sobre la nostra tarta.
- I l'aplanarem i l'ajustarem a la tarta suaument amb les mans. Fins que quedi perfectament adaptat a la forma de la tarta.
- Amb un tallapizzes o ganivet afilat, tallem el sobrant i llest! (Si te'n sobra fondant, aguanta molt, el pots guardar ben embolicat en film transparent i dins d'un recipient hermètic al frigorífic.)
- Ara ja ho podem decorar… Amb el sobrant de fondant pots fer flors, o detalls amb la mànega pastissera, o fer una mona de pasqua i posar-li unes plomes i unes figures de xocolata…
T'expliquem com fer-les aquí:
T'animes a preparar-lo?
Si es així... fes-li fotos, puja-les a Instagram i etiqueta'ns @optimusferreteria_es per a que poguem veure-les!
Consejos para la "hibernación" de tú piscina de exterior.
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament