INGREDIENTS PER A 4 RACIONS:
ELABORACIÓ:
Pelarem i trossejarem la carbassa en cubs (amb molt de compte ja que és una mica dura)
Pelarem i trossejarem la patata.
Pelarem i tallarem la ceba en juliana. (A tires)
Col·locarem l'olla a pressió a foc mitjà i tirarem l'oli d'oliva.
Quan estigui calent, hi afegirem la ceba i anirem remenant fins que estigui daurada.
Incorporarem la carabassa i la patata i cobrirem amb l'aigua.
Tancarem l'olla a pressió i pujarem el foc. Quan comenci a sortir vapor per la tapa, baixarem el foc i deixarem uns 8 minuts, que es cuini tot bé.
Passat aquest temps, apagarem el foc, retirarem l'olla i esperarem que surti tot el vapor per la vàlvula reguladora de pressió. Quan puguem obrir la tapa de l'olla, comprovarem que s'hagi guisat tot perfectament.
Podrem batre-ho directament a l'olla amb una batedora de mà o passar el contingut de l'olla a una batedora de got.
Afegirem una mica de sal i pebre negre i batrem fins aconseguir una bonica crema fina de color taronja.
Servirem la crema en els bols i posarem uns petits trossets de formatge blau per sobre, que amb la calor de la crema potenciarà encara més el seu sabor i acabarem amb una mica de pebre acabat de moldre.
I a gaudir d'un plat saludable i riquíssim!
*Es pot fer en una olla normal, l'unic que necessitarem més temps.
Si la proves, digue'ns què t'ha semblat! Pots ensenyar-nos com t'ha quedat pujant la foto a Instagram i etiquetant-nos: @optimusferreteria_es
Consejos para la "hibernación" de tú piscina de exterior.
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament