Com el cafè de la cafeteria, cap. Però quantes vegades ens han servit un cafè dolentíssim, torrefacto, aguado, temperat, amb molt pòsit, etc... Podemos superar-ho fàcilment a casa amb uns senzills consells.
Les tècniques de preparació d'aquesta beguda han evolucionat molt. Els amants del bon cafè segueixen utilitzant algunes cafeteras tradicionals a casa, les quals permeten mantenir la intensitat, gust i aroma d'un cafè genuí.
Aquesta cafetera italiana és una icona cafetera mundial, a més de sinònim de qualitat i autenticitat. Aquesta cafetera està feta d'alumini o acer inoxidable i el cafè es prepara d'una forma ràpida i molt senzilla. Consta de dues parts ben diferenciades i unides per un sistema de rosca.
Per preparar una bona tassa de cafè amb una cafetera italiana és necessari:
Amb la cafetera italiana el cafè es prepara en tan sols 5 minuts amb el que és ideal per tots aquells que necessitin un cafè abans de sortir de casa.
I si el teu tipus de cuina és inducció, també pots trobar cafeteras italianes aptes per al teu tipus de cuina.
Tria la teva!
Encara que si ets un autèntic amant del cafè i vols aconseguir resultats professionals... recomanem tenir una bona cafetera expréss per preparar un cafè perfecte.
Aquestes cafeteres aconsegueixen la infusió fent passar aigua molt calenta pel cafè mòlt a gran pressió al llarg d'un curt temps; s'emulsionen substàncies grasses que li donen cos al cafè i així és com les aromes permeten que el sabor duri més temps en el nostre paladar.
CONSELLS
Consells fàcils per transformar qualsevol espai
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament